Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

Új programmal bővítettem a sebészet nélküli arcemelő programomat. Integráltam az ARC Reflexológiával. Ezzel a természetgyógyászati módszerrel megkapod az immunerősítést, stresszkezelést, szorongásoldást, a vese, máj, emésztőrendszer, tüdő, hormonrendszer működéseinek harmonizálását, miközben bőröd, arcod csodálatosan szépül vegyszermentesen, krém és smink nélkül!

De miről is van szó?

A Programozható Ultratone Arcfiatalító Biocomputerről

Ez a  jövő egyik megoldását jelentheti a mély ráncok elsimításában és az arc újjá varázslásában. Mivel a gravitáció hatására arcunk bőre idővel megereszkedik, a jelrendszer annyira megemeli a petyhüdt bőrt és annyira meg feszesíti, hogy a páciensek úgy érezték, mintha éveket fiatalodott volna az arcbőrük. A karakter ráncok csökkenése azért is hoz hosszú távú eredményeket, mert nem csak kívülről, a felszínen szépít, hanem belülről is rekonstruálja a bőr sejtjeit.

Ezzel a Plasztikai Sebészet Nélküli Arcfiatalító Rendszer face lifting és arcemelésével egyidejűleg gyengéd arc izom tornát végez a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva. Így megszűnhet a petyhüdtség, helyreállhat az arc karaktere,  csökkenhetnek az arc ráncai, feszessé és rugalmasabbá válik a bőr.
Egy speciális mikro-áramjelforma segítségével pedig gondoskodik a bőrstruktúra hosszú távú megfiatalításáról.

Ez a technológia a bio-neurológia legújabb kutatási eredménye. Ez a jelrendszer az emberi test un. bio-elektromos jelrendszerével azonos, amellyel a központi idegrendszer vezérli az egész testet. Ez azt is jelenti, hogy olyan jeleket juttat a sejtekbe, mely az emberi agy rezgésével azonos rezgés. Ezáltal megemeli a test rezgésszintjét, ami által fiatalosabban működhetnek az arc sejtjei. A hatás bámulatba ejtő.

Ha te is szeretnél részese lenni ennek a csodálatos módszernek, szebbnek és fittebnek szeretnéd érezni magad Karácsonyra,
Szilveszterre, vagy másoknak szeretnéd adni Ajándékutalvány formájában, várlak szeretettel!

 

 Bejelentkezés


Alternatív gyógyászat

Holisztikus tanácsadás

Alakformálás

Arcfiatalítás

 

További szolgáltatásaink

Lézeres 12 Pólusú Rádiófrekvenciás Alakformálás

 

Lipolézeres Kavitációs Ultrahangos Zsírbontás