Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

HELYI ZSÍRBONTÁS

20 változatos és igazán hatékony kezelési módszeregyüttes, hogy büszke lehessen formáira

Nincsen megelégedve alakjával? Válassza személyre szabható alakformáló szolgáltatásomat!

Személyre szabhatóan programozható Ultratone-Biocomputer Alakátformáló Esztétikai berendezéssel Mivel a programok többségét én készítem, vagy átalakítom, a módszer egyedülálló Kecskeméten!

Egyéni igény és testtípus szerint több 100 alakátformáló programbeállításra alkalmas. Speciális hullámformákkal és biostimulációs rendszerrel dolgozik, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy  a gyönyörű alakátformálás széles spektrumát kínálja fel:

Ez a rendszer nem egy hétköznapi alakformálás!

Miben más a Programozható Ultratone-Biocomputeres Alakformálás?

Olyan szabadalmazott, trófikus jelformákkal dolgozik, amely az emberi test un. bio-elektromos jelrendszerével azonos, amellyel a központi idegrendszer vezéreli az egész testet. Ez azt is jelenti, hogy olyan jeleket juttat a sejtekbe, mely az emberi agy rezgésével azonos rezgés. Ezáltal megemeli a test rezgésszintjét, ezáltal fiatalosabban működhetnek sejtjeink. .A rá jellemző egyedülálló fiziko-szekvencia azt jelenti, hogy a hullámforma egyidejűleg feszesíti a bőrt, erősíti a kötőszövetet, bontja a fölösleges zsírszövetet és növeli az izomtömeget. Indokolatlanul nem, csak annyit és onnan, ahonnan az Ön optimális alakjához szükséges. A hozzá tartozó salaktalanítás és monokromatikus borostyán sárga fényterápia csak növeli a jó közérzetet.

A Biocomputerhez tartozó táblázatból meghatározzuk az Ön testtípusát és az arra adott kezeléssorozatot. Így teljesen egyénre szabható az alakátformálás!

A következő programkombinációk nagyon sok csinosodni vágyó igénytét kielégíthetik:

 • Helyi zsírbontás
 • Ultragyors karcsusítás
 • Testszobrászat
 • Mellemelés
 • Dekoltázsformálás
 • Popsi emelés
 • Szülés utáni helyreállítás
 • Narancsbőr kezelés
 • Combfeszesítés
 • Karfeszesítés
 • Tokavékonyítás
 • Holisztikus Fitnesz
 • Mélyizom torna
 • Izomkidolgozás (Body bilding)
 • Menedzser program (arcon-testen több kezeléskombinációval egyszerre)
 • Öregedés elleni kezelés
 • Stressz oldó és jó közérzet program
 • Medencefenék és testtartás-javítás
 • Mélynedvesség infúziós tónusfokozás arcon és testen egyszerre
 • Testkényeztetés

Fogyás után a bőr feszes marad!

 

Lézeres 12 Pólusú Rádiófrekvenciás Alakformálás

 

Lézeres 12 pólusú Rádiófrekvenciás alakformálás

Lézeres Multi poláris 12 pólusú Rádiófrekvenciás berendezéssel

Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában.

Lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki,ami által a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik, és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken.

Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, a bőrt, ereket, perifériás idegeket.

A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon, és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

A rádiófrekvencia-az orvostudományban régóta ismert eljárás

A korábbi készülékekkel szemben ennél az új generációs készüléknél óriási előnyt jelent, hogy a magas pólusszám miatt a kezelés közben keletkező hő egyenletesebben oszlik el a bőr mélyebb rétegeiben. Mivel az elektromágneses hullámok bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek elérni, fontos, hogy a jó hő elosztás miatt nagyobb területen tudjuk a zsírt lebontani. Ezért inkább a mélyebb rétegekben található zsírréteg eltávolítására használom.

Feszesít, javítja a narancsbőrt, striát, a bőr rugalmasságát, ernyedtségét, állagát.

Mi az oka, hogy ezt is tudja?

A rádiófrekvencia hatására az irhában a kollagén rostok szerkezete azonnal megváltozik. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A kollagén rostok tehát összehúzódnak. Hosszú távon az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra. Ezek olyan sejtek,melyeknek feladata a kollagén és elasztin rostok képződése. Számuk a korral csökken, a szövetek így hajlamosak lesznek a megereszkedésre. A kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén –és elasztin rostokat. A kezeléseknek köszönhetően, a változások hatására a bőr feszesebbé válhat, eltűnhet, vagy javul a narancsbőr, stria, az egész bőr megújul.

Úgy tűnik, hogy a lézeres zsírbontás és a rádiófrekvenciás alakformálás kombinációja a legtöbb ember igényét kielégítheti.

c.LipolézeresKavitációs Ultrahangos Zsírbontás

LipolézeresCavitáció-Ultrahangos új generációs fogyasztó berendezéssel

A szinergikus hatás ötvözi a legújabb technikákat, amik egymás hatását felerősítik!

A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában

A Lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki,ami által a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik, és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon, és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

A fejlesztők ezt sokszorozták meg a zsírsejtek szétrobbantásával, amit a kavitációs ultrahang technológia végez.

Kavitációs ultrahang és a sima kozmetikai ultrahang

A kavitációs zsírbontás az ultrahangos kezelések tekintetében a legfejlettebb technológia.

Miben nyújt többet az új generációs kavitációs ultrahangos zsírbontás?

Szemben a kozmetikai ultrahanggal, ahol a meleg hatás nem tesz különbséget a különböző szövetek között, a kavitáció egyenletes és ismétlődő mikro méretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben

A kavitációs ultrahangnál lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy egy „turbinahatásnak” köszönhetően, túlnyomás alatt, a zsírsejtek szétroncsolódnak, szétrobbannak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövet,melyben az ultrahangot fókuszáljuk, ill.a környező szövetek mind épek maradnak. A szétesett zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül kiürülnek.

Ez az ún. turbinahatás túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrobbantja azokat.
A kavitációs zsírbontás ultrahanggal maximálisan biztonságos( ellenjavallatokat figyelembe véve) és tudományosan alátámasztott technológia, mely meggyőző és hosszan tartó eredményt nyújthat.

Elsősorban a hájas, puha, nagy felületű területekre szoktam alkalmazni.

Bejelentkezés

  Ajándékcsomag rendelés

  Alternatív gyógyászat

  Holisztikus tanácsadás

  Alakformálás

  Arcfiatalítás

  További szolgáltatásaink

  NYIROKMASSZÁZS

  FESZESÍTÉS