Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

„Az Asztrológia a tudományok királynője”

Így nevezték régen az asztrológiát. Aki akkor is királynő maradt, ha hosszú időt száműzetésbe kellett töltenie. Szerencsére kezd visszatérni ebből a száműzetésből. De még mindig sok a félreértés. Gondoljunk csak az újságok nevetséges horoszkóp rovataira, vagy amikor degradáló jóslatokat várnak a csillagokból, vagy párkapcsolatban  két jegy összeillőségéről.

A laikusok asztrológiával kapcsolatos elképzelései többnyire alapjaiban hamisak.

Az asztrológia archetipikus ősprincípiumokkal (az ősi teremtő erők tulajdonságaival) foglalkozik, amelyekből a valóságunk összes megjelenési formája felépül. Ezek az ősprincípiumok: a Nap, a Hold, a Merkúr, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz. Ehhez jött később az Uránusz, Neptunusz, Pluto. Ezeket egy-egy égitesthez rendelték, és az égitestek is ugyanazt a nevet kapták.

Tehát nem az égitestekkel foglalkozik!  

Az asztrológia egy rendszer, ami a valóságot leképezi, olyan, mint egy mérőeszköz. A bolygók nem okoznak semmit. Ők csak szimbólumok, amik jelzik, hogy az adott időpillanatban milyen minőségeket, milyen erőket, hatásokat, energiákat élünk meg életünk során, milyen szinten és összefüggésben. Az óra is csak jelzi az időt, de nem befolyásolja azt.

Ezek az elnevezések tehát szimbolikusan a bennünk lévő személyiségre, feladatokra, életünk dinamikájára utalnak! Általa az életünk, az események, az emberek, értelmet nyernek. Megláthatjuk a rejtett összefüggéseket, a miérteket, a sors törvényszerűségét, az aha élmény, a felismerés biztonságával folytathatjuk utunkat.

Tehát az egész horoszkóp bennünk van. Egy ember minden sejtje hordozza az egész szervezet információját, a horoszkópját és az egész sorsát. Mint ahogy a magban is benne van az egész növény információja és a növényben a mag. Ez a holografikus szemlélet, ami ma már bizonyítást nyert. (lásd Gábor Dénes fizikus munkásságában). Az akupunktúra, reflexológia jó példa erre. A fülben, talpon, kézen, gerincen, arcon ott van az egész ember kicsinyített mása leképezve. Ezért tudok az akupunktúrás rendszerrel gyógyítani, kezelni egy embert. Hasonló az asztrológia is, csak a szimbólumok nyelve más.

Az asztrológia nem arra való, hogy segítségével „átverjük”, hanem hogy beteljesítsük a sorsunkat, hogy általa tökéletesebbé, szabadabbá váljunk!

Ha teljesebbé szeretnénk tenni az életünket különféle gyakorlatokkal, tanulmányokkal (légzés, mozgás, táplálkozás, gondolkodásmód stb.), tudnunk kell, hogy ezek nem önmagukban értékesek, csak akkor válnak azzá, ha azonosulunk velük. Ha rendszeresen gyakoroljuk, életünk mindennapi részévé válnak. Azt, hogy mennyire teljesedünk ki, mindig a tudatosság foka dönti el!

Goethe mondta: „Hogyan is használhatna a bölcsek köve, ha hiányzik a bölcs?”

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, vagy megérteni az életed, várlak szeretettel!

 

Bejelentkezés


Kronobiológiai tanácsadás

Asztrológiai tanácsadás

Alternatív gyógyászat

Arcfiatalítás,arcfiatalítás

 

További szolgáltatásaink

Holisztikus Segítségnyújtás És Tanácsadás

 

Asztrológiai Személyiségelemzés És Sorsfeladat Megtalálása