Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

Plasztikai sebészet nélküli arcfiatalítás Ultratone-Biocomputerrel

Új felfedezés az arc öregedése ellen! Ha igazán szép bőrt szeretne, ezt az arcfiatalító kezelést ki kell próbálnia!

A világ egyik legnevesebb kutatóiból álló csoport új utat nyitottak a hagyományos kozmetika és az arc plasztikai műtéte között.

Ez a  jövő egyik megoldását jelentheti a mély ráncok elsimításában és az arc újjá varázslásában. Mivel a gravitáció hatására arcunk bőre idővel megereszkedik, a jelrendszer annyira megemeli a petyhüdt bőrt és annyira meg feszesíti, hogy a páciensek úgy érezték, mintha éveket fiatalodott volna az arcbőrük. A karakter ráncok csökkenése azért is hoz hosszú távú eredményeket, mert nem csak kívülről, a felszínen szépít, hanem belülről is rekonstruálja a bőr sejtjeit.

De miről is van szó?

A Programozható Ultratone Arcfiatalító  Biocomputerről

Ez a technológia a bio-neurológia legújabb kutatási eredménye. Ez a jelrendszer az emberi test un. bio-elektromos jelrendszerével azonos, amellyel a központi idegrendszer vezérli az egész testet. Ez azt is jelenti, hogy olyan jeleket juttat a sejtekbe, mely az emberi agy rezgésével azonos rezgés. Ezáltal megemeli a test rezgésszintjét, ami által fiatalosabban működhetnek az arc sejtjei.

Ezzel a Plasztikai Sebészet Nélküli Arcfiatalító Rendszer face lifting és arcemelésével egyidejűleg gyengéd arc-izom tornát végez a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva. Így megszűnhet a petyhüdtség, helyreállhat az arc karaktere, csökkenhetnek az arc ráncai, feszessé és rugalmasabbá válik a bőr. Egy speciális mikro-áramjelforma segítségével pedig gondoskodik a bőrstruktúra hosszú távú megfiatalításáról. A hatás bámulatba ejtő.

Általában több alkalmas arcfiatalító kezeléssorozat hozza meg az igazán várt eredményt, de azt tapasztalom, hogy már az első kezelés alkalmával is elvarázslódnak a vendégek. Arcfiatalításon az eddigi legidősebb hölgy 87! éves volt és másokhoz hasonlóan nagyon elégedetten távozott,

Bejelentkezés

  Alternatív gyógyászat

  Holisztikus tanácsadás

  Alakformálás

  Arcfiatalítás

  További szolgáltatásaink

  Lézeres 12 Pólusú Rádiófrekvenciás Arckezelés

  Bio-Reflex Arckezelés