Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

Plasztikai sebészet nélküli arcfiatalítás Ultratone-Biocomputerrel

Új felfedezés az arc öregedése ellen! Ha igazán szép bőrt szeretne, ezt az arcfiatalító kezelést ki kell próbálnia!

A világ egyik legnevesebb kutatóiból álló csoport új utat nyitottak a hagyományos kozmetika és az arc plasztikai műtéte között.

Ez a  jövő egyik megoldását jelentheti a mély ráncok elsimításában és az arc újjá varázslásában. Mivel a gravitáció hatására arcunk bőre idővel megereszkedik, a jelrendszer annyira megemeli a petyhüdt bőrt és annyira meg feszesíti, hogy a páciensek úgy érezték, mintha éveket fiatalodott volna az arcbőrük. A karakter ráncok csökkenése azért is hoz hosszú távú eredményeket, mert nem csak kívülről, a felszínen szépít, hanem belülről is rekonstruálja a bőr sejtjeit.

De miről is van szó?

A Programozható Ultratone Arcfiatalító  Biocomputerről

Ez a technológia a bio-neurológia legújabb kutatási eredménye. Ez a jelrendszer az emberi test un. bio-elektromos jelrendszerével azonos, amellyel a központi idegrendszer vezérli az egész testet. Ez azt is jelenti, hogy olyan jeleket juttat a sejtekbe, mely az emberi agy rezgésével azonos rezgés. Ezáltal megemeli a test rezgésszintjét, ami által fiatalosabban működhetnek az arc sejtjei.

Ezzel a Plasztikai Sebészet Nélküli Arcfiatalító Rendszer face lifting és arcemelésével egyidejűleg gyengéd arc-izom tornát végez a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva. Így megszűnhet a petyhüdtség, helyreállhat az arc karaktere, csökkenhetnek az arc ráncai, feszessé és rugalmasabbá válik a bőr. Egy speciális mikro-áramjelforma segítségével pedig gondoskodik a bőrstruktúra hosszú távú megfiatalításáról. A hatás bámulatba ejtő.

Általában több alkalmas arcfiatalító kezeléssorozat hozza meg az igazán várt eredményt, de azt tapasztalom, hogy már az első kezelés alkalmával is elvarázslódnak a vendégek. Arcfiatalításon az eddigi legidősebb hölgy 87! éves volt és másokhoz hasonlóan nagyon elégedetten távozott,

Bejelentkezés

  Ajándékcsomag rendelés

  Alternatív gyógyászat

  Holisztikus tanácsadás

  Alakformálás

  Arcfiatalítás

  További szolgáltatásaink

  Lézeres 12 Pólusú Rádiófrekvenciás Arckezelés

  Bio-Reflex Arckezelés