Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

NYIROKMASSZÁZS

Sokszorosan megéri, hiszen a NYIROKMASSZÁZS nem csak rendkívül kellemes, nyugtató, feszültségoldó hatású, hanem több probléma kezelésére is igen komoly eredményekkel alkalmazható. Az Ultrawave hullámforma és a beépített rozskvarc kristályok borostyán sárga fénye olyan egyedi, plusz segítséget nyújt a szervezetnek, amit kézi masszázzsal nem biztos,hogy tudunk biztosítani.

Fogyókúránál a bomlástermékek, zsírmaradványok elvezetésére. Helyi zsírbontással kombinálva a lerakódott zsírsejtek és salakanyagok felszabadulnak, bekerülnek a nyirokkeringésbe majd  a vesén és vastagbélen keresztül távoznak.

Mérsékelheti a narancsbőrt. Aktiválhatja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat, serkentheti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását. A sejt közötti folyadék elvezetésével salaktalanít, javíthatja az ízületek, izmok, belső szervek vérellátását és az immunrendszert. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk és megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése.
Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi. A nyirokcsomó a szervezet első védelmi vonala, védőbástyája

Manapság a táplálkozással bevitt méreganyagok, vegyszerek, tartósítószerek sokkal jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt.

Ajánlott még általános közérzet javítóként testi, idegi, agyi szintű relaxációként.

Bejelentkezés

[kc_contact_form7 _id="691668" slug="bejelentkezes" css_custom="{`kc-css`:{}}" css_hover_custom="{`kc-css`:{}},{`kc-css`:{}}"]

További szolgáltatásaink

FESZESÍTÉS

UTÁNKÖVETÉS