Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

NYIROKMASSZÁZS

Sokszorosan megéri, hiszen a NYIROKMASSZÁZS nem csak rendkívül kellemes, nyugtató, feszültségoldó hatású, hanem több probléma kezelésére is igen komoly eredményekkel alkalmazható. Az Ultrawave hullámforma és a beépített rozskvarc kristályok borostyán sárga fénye olyan egyedi, plusz segítséget nyújt a szervezetnek, amit kézi masszázzsal nem biztos,hogy tudunk biztosítani.

Fogyókúránál a bomlástermékek, zsírmaradványok elvezetésére. Helyi zsírbontással kombinálva a lerakódott zsírsejtek és salakanyagok felszabadulnak, bekerülnek a nyirokkeringésbe majd  a vesén és vastagbélen keresztül távoznak.

Mérsékelheti a narancsbőrt. Aktiválhatja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat, serkentheti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását. A sejt közötti folyadék elvezetésével salaktalanít, javíthatja az ízületek, izmok, belső szervek vérellátását és az immunrendszert. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk és megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése.
Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi. A nyirokcsomó a szervezet első védelmi vonala, védőbástyája

Manapság a táplálkozással bevitt méreganyagok, vegyszerek, tartósítószerek sokkal jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt.

Ajánlott még általános közérzet javítóként testi, idegi, agyi szintű relaxációként.

Bejelentkezés

  Ajándékcsomag rendelés

  Alternatív gyógyászat

  Holisztikus tanácsadás

  Alakformálás

  Arcfiatalítás

  További szolgáltatásaink

  FESZESÍTÉS

  UTÁNKÖVETÉS