Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

Lézeres 12 pólusú rádiófrekvenciás arckezelés

Szeretne bőréről gondoskodni? Próbálja ki korszerű lézeres technológiánkat!

1, A lézeres kezelés egy új és korszerű biotechnológiai módszer

A lézerkezelés nem csak, hogy segíhet a ráncok kisimításában, vagy a gyulladásos, aknés bőr rendbetartásában, de rádiófrekvenciás arcszépítéssel együtt gondoskodik a bőrstruktúra hosszú távú fiatalon tartásáról.

De hogyan lehetséges mindez?

A lézerek koherens, nagy intenzitású fénye a sejtekben egy sor olyan biokémiai folyamatot indukál és a fotoszintézis és fotoforézis útján és számos olyan anyagot, állít elő, amire bőrünknek nagy szüksége van.

Ennek következtében a bőrsejtek regenerálódnak, az anyagcseretermékek távoznak, lebomlanak. Sőt, egyéb mélyreható folyamatok is beindulnak (pl. az immunrendszer helyi stimulációja következtében): a kollagén és az elasztikus rostképződés, aminek hatására a bőr teltebbé, feszesebbé, fiatalosabbá válhat.

Javuhatl a szövetek keringése, mérséklődhetnek a gyulladásos reakciók. Ezért a lézer alkalmas lehet az ifjúkori aknék, gyulladások, hegek, herpeszek kezelésére. Ezen túlmenően a lézerfény a sejtanyagcsere stimulálásán keresztül alkalmas a bőr regenerálódását segítő frissítésre, ezzel is megakadályozhatja a ráncok keletkezését

2, A rádiófrekvencia-az orvostudományban régóta ismert eljárás

A rádiófrekvenciás kezelések hatására javulhat az ernyedt bőr tónusa, növekedhet a bőr rugalmassága, feszesebbé válhat a bőr, az arc kontúrijai emelkedhetnek. Csökkennek a szem alatti táskák, sötét karikák, halványodnak a ráncok.

Miért ilyen nagyszerű a hatása?

A rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek elérni, és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni

A rádiófrekvencia hatására az irhában a kollagén rostok szerkezete azonnal megváltozik. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A kollagén rostok tehát összehúzódnak. Hosszú távon az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra. Ezek olyan sejtek, melyeknek feladata a kollagén és elasztin rostok képződése. Számuk a korral csökken, a szövetek így hajlamosak lesznek a megereszkedésre. A kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén –és elasztin rostokat. A kezeléseknek köszönhetően, a változások hatására a bőr feszesebbé válhat, az egész bőr megújul és az Ön arca még szebb lehet.

Úgy tűnik, hogy a lézeres arckezelés és a rádiófrekvenciás arcszépítés kombinációja a legtöbb ember igényét kielégíti – a fiatalabb és az idősebb korosztályét egyaránt.

Bejelentkezés

  Ajándékcsomag rendelés

  Alternatív gyógyászat

  Holisztikus tanácsadás

  Alakformálás

  Arcfiatalítás

  További szolgáltatásaink

  Plasztikai Sebészet Nélküli Arcfiatalítás Ultratone-Biocomputerrel

  Bio-Reflex Arckezelés