Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

Lézeres 12 pólusú Rádiófrekvenciás alakformálás

Lézeres 12 pólusú Rádiófrekvenciás alakformálás

Lézeres Multi poláris 12 pólusú Rádiófrekvenciás berendezéssel

Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában.

Lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki,ami által a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik, és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken.

Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, a bőrt, ereket, perifériás idegeket.

A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon, és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

A rádiófrekvencia-az orvostudományban régóta ismert eljárás

A korábbi készülékekkel szemben ennél az új generációs készüléknél óriási előnyt jelent, hogy a magas pólusszám miatt a kezelés közben keletkező hő egyenletesebben oszlik el a bőr mélyebb rétegeiben. Mivel az elektromágneses hullámok bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek elérni, fontos, hogy a jó hő elosztás miatt nagyobb területen tudjuk a zsírt lebontani. Ezért inkább a mélyebb rétegekben található zsírréteg eltávolítására használom.

Feszesít, javítja a narancsbőrt, striát, a bőr rugalmasságát, ernyedtségét, állagát.

Mi az oka, hogy ezt is tudja?

A rádiófrekvencia hatására az irhában a kollagén rostok szerkezete azonnal megváltozik. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A kollagén rostok tehát összehúzódnak. Hosszú távon az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra. Ezek olyan sejtek,melyeknek feladata a kollagén és elasztin rostok képződése. Számuk a korral csökken, a szövetek így hajlamosak lesznek a megereszkedésre. A kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén –és elasztin rostokat. A kezeléseknek köszönhetően, a változások hatására a bőr feszesebbé válhat, eltűnhet, vagy javul a narancsbőr, stria, az egész bőr megújul.

Úgy tűnik, hogy a lézeres zsírbontás és a rádiófrekvenciás alakformálás kombinációja a legtöbb ember igényét kielégítheti.

Bejelentkezés

  Ajándékcsomag rendelés

  Alternatív gyógyászat

  Holisztikus tanácsadás

  Alakformálás

  Arcfiatalítás

  További szolgáltatásaink

  Ultratone Komplex Alakformáló Rendszer

  Lipolézeres Kavitációs Ultrahangos Zsírbontás