Kecskemét

Budai u. 1.

Telefon

06-30-7-160-160

Sebészet,- krém és smink nélkül professzionális berendezésekkel

Plasztikai sebészet nélküli arcfiatalítás Ultratone-Biocomputerrel

Új felfedezés az arc öregedése ellen! Ha igazán szép bőrt szeretne, ezt az arcfiatalító kezelést ki kell próbálnia!

A világ egyik legnevesebb kutatóiból álló csoport új utat nyitottak a hagyományos kozmetika és az arc plasztikai műtéte között.

Ez a  jövő egyik megoldását jelentheti a mély ráncok elsimításában és az arc újjá varázslásában. Mivel a gravitáció hatására arcunk bőre idővel megereszkedik, a jelrendszer annyira megemeli a petyhüdt bőrt és annyira meg feszesíti, hogy a páciensek úgy érezték, mintha éveket fiatalodott volna az arcbőrük. A karakter ráncok csökkenése azért is hoz hosszú távú eredményeket, mert nem csak kívülről, a felszínen szépít, hanem belülről is rekonstruálja a bőr sejtjeit.

De miről is van szó?

A Programozható Ultratone Arcfiatalító  Biocomputerről

Ez a technológia a bio-neurológia legújabb kutatási eredménye. Ez a jelrendszer az emberi test un. bio-elektromos jelrendszerével azonos, amellyel a központi idegrendszer vezérli az egész testet. Ez azt is jelenti, hogy olyan jeleket juttat a sejtekbe, mely az emberi agy rezgésével azonos rezgés. Ezáltal megemeli a test rezgésszintjét, ami által fiatalosabban működhetnek az arc sejtjei.

Ezzel a Plasztikai Sebészet Nélküli Arcfiatalító Rendszer face lifting és arcemelésével egyidejűleg gyengéd arc-izom tornát végez a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva. Így megszűnhet a petyhüdtség, helyreállhat az arc karaktere, csökkenhetnek az arc ráncai, feszessé és rugalmasabbá válik a bőr. Egy speciális mikro-áramjelforma segítségével pedig gondoskodik a bőrstruktúra hosszú távú megfiatalításáról. A hatás bámulatba ejtő.

Általában több alkalmas arcfiatalító kezeléssorozat hozza meg az igazán várt eredményt, de azt tapasztalom, hogy már az első kezelés alkalmával is elvarázslódnak a vendégek. Arcfiatalításon az eddigi legidősebb hölgy 87! éves volt és másokhoz hasonlóan nagyon elégedetten távozott

 

 

Lézeres rádiófrekvenciás arckezelés felsőfokon

 

Bio-reflex arckezelés

Miben különbözik a Bio-Reflex Arckezelés a hagyományos kozmetikai arckezelésektől?

 1. Semmilyen vegyszert, szintetikus anyagot, hámlasztó, maró anyagot, allergizáló anyagot nem használok! Ezért a legkritikusabb bőrallergiánál, vagy túlérzékeny bőrű személyeknél is biztonsággal igénybe vehető!
 2. Nem nyomok ki pattanásokat, mitesszereket! Így nincs klasszikus arctisztítás, hámlasztás, stb. Helyettelézerrelfájdalom és érintésmentesen letisztítom a bőrt, mellékhatások nélkül.

Naturys bio kozmetikumokkal dolgozom.

 1. Az arc reflexpontjainak kényeztető át masszírozásával zárul az arcszkezelés.
 2. Összetételüka kezelő  krémek gazdagok, aktív revitalizáló összetevőkben, mint: mocsári hamvas szeder, szója izoflavon, búzacsíra, aloe, avokadó, karite vaj, jojoba olaj, méhviasz stb. tiszta kivonata.

Ezáltal az Ön bőre a fokozottan kíméletes és fokozottan látványos kezelést kaphatja kívül és belül egyaránt.

Bio-Reflex Arcmasszázs

A kényeztető arcmasszázs, a reflexzóna masszázs és az akupresszúrás masszázs kombinációja, a bőrtípusnak megfelelő  Naturys Bio krémekkel.

Mitől más ez a hagyományos kozmetikai arcmasszázsnál?

Összhangba hozzuk a belső szépséget a külső szépséggel.

A Reflexzóna masszázzsal és az Akupresszúrás masszázzsal a keleti orvoslás alapján a belső szerveket stimulálom, a felborult egyensúlyt, túlterheltséget állítom helyre. Oldom a stresszt. A kényeztető arcmasszázzsal pedig a bőr állagát szépségét javítom.

 

Miben különbözik a Naturys termékcsalád hagyományos kozmetikumoktól?

 

 1. A Naturys termékcsalád elnyerte a”Az év legjobb Organikus szépség márka” díjat a Cosmopolitan Hon Kong-i 2009 nagydíjon
 2. Míg a hagyományos kozmetikumoknál 1 kg növényt használnak 1 kg krém hatóanyagaként – 1:1 arányban, addig a Naturys bio kozmetikumok esetében 5 kg növény kerül felhasználásra 1kg hatóanyag előállításához – 5:1 arányban!. Azaz a készítmények 5-ször töményebbek, mint a hagyományos krémek, így 5-ször nagyobba a hatékonyságuk is!
 3. Nincs oldószeres kivonat, a kritikus CO2 segítségével vonják ki a hatóanyagokat. Így lesz 100% tisztáságú kivonat! Ez lehetővé teszi a magas koncentrátum használatát
 4. Ezek a  a bio kozmetikumok 24 órán át fokozatosan szívódnak fel a sejtek legmélyebb rétegeibe, de az azonnali hatás is látványos eredményeket szokott hozni.
 5. Speciális mikro emulziós kristály technológiájuknak köszönhetően a felszívódási képességük 3x nagyobb, mint bármely más hagyományos kozmetikumnak.
 6. A Forradalmian új Naturys Cosmetics termékeire a garancia a gyártó cég 40 éves kozmetikai tapasztalata.

 

 • Természetes eredetűek
 • Tartósítószerektől és színezékektől mentesek
 • Nem hormon kezelt növényekből származnak
 • Biogazdálkodásból származó kivonatokat tartalmaznak
 • Tiszta, vegyszermentes kivonatokkal készültek
 • Poláris oldószerektől mentes
 • Bőrgyógyászatilag teszteltek
 • Mikrobiológiailag teszteltek
 • Nikkel. króm, kobalt tesztelt a bőrallergia elkerülése végett
 • SLS/SLES felhasználása nélkül készültek
 • GMO mentes
 • Állatokon tesztelési kísérleteket nem végeztek

Forrás: „naturys.hu”